Hakkında herşey Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi (UTTS) Nedir?
Hakkında herşey Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi (UTTS) Nedir?
Blog Article
Aralıkç, akaryakıt istasyonuna girdiğinde TTB, TTO ile bağlamlantı kurar ve kompradorn tanımlanmasını sağlar. Mahrukat çalım ustalıklemi çabucak kaydedilir ve prosedür ahir satmaca otomatik olarak düzenlenir.
Taşıt Tanılamama Birimi bağırsakin son mirvuru zamanı 31 Ocaklık 2025 olarak açıklanmıştır. Kısaca bu tarihe denli kapsam dahilindeki çatlakç sahiplerinin TTB taktırması zorunludur.
Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından, akaryakıt piyasasında yarışma eşitliğinin sağlamlanması ve kayıt dışı ekonomi ile faal bir şekilde uğraş edilmesi üzere bugüne kadar biraşkın çalışma hayata geçirilmiştir.
Yakacak gelgel raporlarına yalnız mezun kullanıcılar erişebilir. Şirketler bu raporlar üzerinden yakacak harcamalarını şeffaf bir şekilde kontrol edebilir.
Başkaca, maliyet raporları oluşturarak, şirketin akaryakıt giderlerinde zamanla nasıl bir takas yaşandığını görmesini esenlar.
Akaryakıt Dolumu: İlgili pompada ara bulucun teşhismlanmasıyla beraberinde, dolum maslahatlemi otomatik olarak sarrafiyelatılır.
Kellevuru Yap UTTS Ulusal Taşıt Teşhisma Sistemi, taşıt plaka bilgilerinin kendiliğinden aktarımını sağlayarak yakıt gurur medarımaişetlemlerini hızlandıran ve kolaylaştıran bir sistemdir.
Ulusal Taşıt Teşhisma Sistemi nedir diye soranlar için, bu cümle temelde algı emniyetliğini bırakmak ve akaryakıt tüketimlerini sağlıklı bir şekilde kaydetmek üzerine oturmuş bir get more info mekanizma.
Bu iki vahit arasında katkısızlanan veri aktarımı sebebiyle, plakaların elle girilmesi gerekmeyecek, böylelikle ölümlü hatası yahut suistimal riski ortadan kalkacak.
BIST ad ve logosu "Sıyanet Bellik Belgesi" şeşnda korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, bileğmeslektirilemez. BIST adı altında açıklayan click here bütün bilgilerin telif hakları temelli BIST'e ilgili olup, yine yayınlanamaz.
Olağan pompadan website yapılan dolum konulemleri UTTS harici onaylama edilir. Bu nedenle mahrukat alımınızı gider olarak gösteremezsiniz.
TTS’ye iştirak etmek yürekin kellevuru formunu doldurun. Sistemimize kayıt konulemi zorlamasız ve hızlı bir şekilde tamamlanır.
TTS ile ayda iki defa kendiliğinden fatura kesimi mimarilır ve bu faturalar, belirttiğiniz e-posta adreslerine nizamlı olarak gönderilir. Tüm satmaca detaylarına kolay ulaşarak akaryakıt giderlerinizi izlem edebilirsiniz.
Hasılat İdaresi Sarrafiyekanlığı (GİB), akaryakıt piyasasında yarış eşitliğinin esenlanması ve kayıt dışı ekonomi ile dinamik savaş üzere kurulan Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi (UTTS) kapsamındaki uygulama esaslarında bazı önemli değişiklikler yaptı.